1. Bizkotxo Lehiaketa LH3. mailan

1. Bizkotxo Lehiaketa

irudia

LH3A

GURE BIZKOTXOA

OSAGAIAK:

Gurin apur bat, moldea koipetzeko / Jogurt natural bat / 4 arrautza / 240g azukre / Ekilore olioa / 300g irin / 16g legamia / Gatz apur bat / Koloratzaile urdina

 

JARRAIBIDEAK:

Moldea gurinarekin koipetuko dugu.

Moldera irin apur bat botako dugu.

Nahasketa ontzian, jogurta, arrautzak, azukrea, olioa, irina, legamia eta gatza bota eta nahastuko dugu.

Koloratzaile urdina botako dugu eta labean sartuko dugu 180º-ko tenperaturan, 30 minutuz.

On egin!!

 

LH3B

GURE BIZKOTXOA

OSAGAIAK:

3 arrautza / Jogurt 1 / Ekilore- olioa (jogurt ontzi bat) / Azukrea (2 jogurt ontzi) / Irina (3 jogurt ontzi) / Sobre bat legamia / Gurina / Apaingarriak

 

JARRAIBIDEAK:

Bota osagai guztiak ontzira eta irabiatu.

Bitartean, berotu labea 180 gradutan.

Jarraian, igurtzi moldea gurinarekin.

Ondoren, bota nahasketa moldean eta laberatu 35 minutu 180 gradutan.

Utzi bizkotxoa hozten, kontu handiz moldatetik atera eta apaindu.

On egin!!

© ARESKETA IKASTOLA

Eskubide guztiak bere esku

Aresketa auzoa, 2 - 01470 Amurrio
E. aresketaikastola@aresketaikastola.eus | T. 945 890 360 | Ordutegia: 08:30 - 18:00
  • Ikastolen Elkartea
  • Araba Euskaraz
  • Herri Kooperatiba